Trivsel om mobning

Trivsel

Grundlæggende arbejder jeg med menneskelig trivsel på mange niveauer. Selvfølgelig som coach 1:1

Udover det laver jeg trivsels- og arbejdsmiljø workshops rundt omkring og en lang række trivselsdage ude på grundskoler og gymnasier.

Hvis alt skulle med på denne hjemmeside, ville det blive meget rodet, så derfor har jeg samlet de forskellige tilbud andre steder.

Trivselsdage mm se mere her: www.trivsel.nu

Som ekspert i at facilitere trivselsdage, tager jeg rundt på grundskoler og leverer sådanne. Alle med rigtig meget god energi og når vi er færdige har deltagerne en del at arbejde videre med.

Mobning

Jeg kan virkelig ikke lide mobning. Jeg har desværre mobbeofre kommende og ser hvad det gør mod mennesker. Ikke kun i momentet, men desværre også resten af livet.

Derfor tager jeg rundt og laver trivselsdage for at bekæmpe dette uvæsen.

Jeg har fået verdens bedste ide til at bekæmpe mobning (synes jeg selv 🙂 ) og vi arbejder max på at få det effektueret. Endnu har jeg kun mødt mennesker (inkl. fagfolk på alle niveauer) der siger: “Det er da en ualmindelig god ide” eller som en skoleleder sagde: “Jeg tror John-Erik at du har fundet noget græs med en masse olie nedenunder.”
Jeg forstod ikke lige metaforen i første omgang… det gør jeg nu.

Udover et har jeg lavet den eneste virksomhed/hjemmeside der tilbyder hjælp og støtte til mobbeofre og deres familier.  Der er masser af redskaber til lærere, skoler mm. derude, men der findes kun et sted forældre og det enkelte offer kan henvende sig og få eksperthjælp.

Se mere her: www.mobbehaandbogen.dk

Hvis du eller din famlie står i en mobbesituation, tøv ikke med at række ud. Det er vigtigt at få handlet så hurtigt som muligt.

Udvalgte referencer

Hej John-Erik.

Ville blot sige mange tak for alt du har hjulpet mig med.

Jeg har fået det så meget bedre mht. hvordan jeg tackler kommentarer der kan minde mig om mobbe-perioden. Jeg kan sige fra, og det er jeg intet mindre end taknemmelig for. Så tak for det.
Selvom det er svært at genoprette venskabet, er det faktisk blevet rigtig godt mellem “C” og jeg igen. Vi er rigtig gode venner igen, og det er jeg virkelig glad for.
Jeg er så småt ved at starte op med sekretariatet, selvom vi først flytter den 20. juli. Jeg har været til opstarts weekend i denne weekend, og skal igen på fredag til søndag. Jeg er derudover også blevet valgt som torvholder for region Sjælland, og er i betragtning til at overtage ansvaret for Danske Skoleelevers svar på børnetelefonen, Elevtelefonen (http://elevtelefonen.dk/). Det er jeg super glad for, og jeg kan næsten ikke vente nu.
Tak for alt, det har været en lærerigt forløb.
Mange hilsner
Therese, XX skole.
Therese

17 år

Hej John-Erik, 🙂
ville bare lige skrive og fortælle, at jeg nærmest ikke har angst længere. Når jeg har, så bruger jeg stopskiltet, og så stopper det.

Hele 1.g har jeg knoklet i mine forskellige fag, og er endt op med at få karakteren 10 i alle mine afsluttende fag.

Ville bare lige sige, at jeg er så glad for at du har hjulpet mig og hvor godt det går.

Med din hjælp, fik jeg 10 i de fag, som jeg aldrig nogensinde ville tro jeg kunne få det i. Fysik og biologi, som jeg aldrig har kunnet finde ud af. Men efter at få noget kampgejst (med hjælp fra dig) har jeg fået overstået nogle fag med gode resultater. Tak endnu engang.
Kh

AK

1:1

Hey John-Erik

Jeg spørger af princip aldrig dem jeg har henvist til dig om forløb mv. med mindre de selvfølgelig selv siger noget.

En af dem jeg henviste til dig har dog lige fortalt mig, at du var superdygtig og at du er den eneste af de mange psykologer mm. hun har gået hos, der har givet mening for hende.

Jeg tænkte at det er ok at få sådanne ting at vide ind i mellem.

Håber du nyder sommeren.

Kh S

Simon R

1:1