Referencer

Fra diverse uddannelser og 1:1 coaching

Jeg har mange mange fine referencer.
Jeg er uendelig ydmyg og taknemlig for hver og en af dem.
Her under kan du læse et lille udsnit af dem.
Der er både fra drenge, piger og forældre.
En del af understående referencer er også fra uddannelser og kurser jeg har lavet.

Hej John-Erik.
Et år er nu gået fra jeg var midt i den hårdeste periode af mit liv, så jeg sad lige og reflekterede over hvad der var sket. Jeg har ferie denne uge, og har dedikeret ugen til kun at gøre ting jeg har lyst til, inden sommerferie-travlheden begynder på arbejdet.
Kroppen og sindet er i balance. Jeg kan nyde en travl hverdag uden det bliver for meget. Jeg har overskud og får brugt en del energi på træning – jeg har besluttet mig for at lave en halv ironman næste år 💪
Desuden er jeg blevet headhuntet til en stilling på universitets hospitalet til udelukkende at arbejde med kirurgi (drømmen).
Alt det har jeg dig at takke for. Du hjalp mig igennem den hårdeste periode, og hjalp mig med at nyde nuet, så tak for det.
Håber du har det godt og nyder lidt tid ved vandet. God sommer!
F
F

1:1

Hej John-Erik, ville bare lige skrive til dig, hvor taknemlig jeg er for dig og din forståelse altid. Det betyder så meget for mig, at du altid er der for mig og lytter. Jeg er dig evigt taknemlig og fuldstændig fantastisk helt igennem glad for at kende dig☺️

Du har mig altid. 

Det betyder så meget, at jeg har en tryghed og et sted, hvor jeg bliver forstået 

Tak for dig! 

Mange forældre vil virkelig kunne lære af dig og bare alle mennesker. 

Rigtig god aften til dig🌟

Kh 

Ps. Jeg glæder mig så meget til vi snart ses.

C

1:1

Det går bestemt fremad 😊 dine værktøjer har holdt mig travlt beskæftiget det seneste år, hvor jeg har gået gennem et alvorligt kræftforløb med XX der har været syg. Men takket være mine læringer fra dig, har jeg holdt mig oven vande som pårørende 😊 Nu er jeg ude på den anden side – han er rask. Alt sat i perspektiv, kan jeg bestemt ikke klage over livet.

Ps.

Min selvtillid blomstrer og mit selvværd er klart på vej op 😊 For første gang i mit liv har jeg formået at sætte grænser og prioritere mig selv fremfor kun at jagte bekræftelse gennem andre. Det er jo den fedeste følelse! Tænk sig, at det kan være så fedt at leve livet 😊 Tak!

MK

1:1

Jeg har en tid hos dig på onsdag jeg gerne vil aflyse. Jeg har det pt super fint på arbejde og er en glad dreng. Jeg er bestemt ikke færdig med dig, men jeg har ikke rigtig  noget “brok” eller  brug for “håndtering af noget”, så min tid skal gå en en anden der har brug for dig.

Mange hilsner MW 😃

MW 22 år

1:1

1:1

”Hej John – ved ikke om du kan huske mig, men tak, bare tak for hjælpen dengang. Du fik mig videre. Anders”

Anders

1:1

– så kæmpe tak for din hjælp i sommers, den sendte mig virkelig på en lærerig rejse om grænser og voksenlivet🤷🏼‍♀️😁 –

Hej John-erik☀️

Jeg fik aldrig svaret dig dengang, kæmpe undskyld for det! Der endte med at ske en hel masse.

Efter min virkelig dårlige jobsamtale mødte jeg en klasse kammerat, som arbejdede i en anden afdeling i PwC, han fik min historie og gik faktisk videre med den til hans chef. Chefen var helt forbavset og sagde at de gerne ville se mit CV og kaldte mig så efterfølgende til samtale.

Lige efter jeg forlod den samtale, som var MEGET mere behagelig og omhandlede mig som menneske og ikke mine resultater, fik jeg faktisk et job tilbud i KPMG, som jeg sagde ja til. Et par timer senere ringede PwC og tilbød mig jobbet, kæmpe kaos men jeg endte med at vælge PwC og jeg har absolut ikke fortrudt det!

Jeg har simpelthen haft den bedste oplevelse og stejleste læringskurve, jeg er glad hver dag! Jeg har allerede fået så mange spændende opgaver og været på kundebesøg og der har aldrig været spørgsmålstegn ved min kunnen pga karaktererne.

SÅ hvis du møder en anden der ønsker sig at blive revisor så er PwC et rigtig godt sted, med gode muligheder, hvis man havner i den rigtige afdeling selvfølgelig.

Så kæmpe tak for din hjælp i sommers, den sendte mig virkelig på en lærerig rejse om grænser og voksenlivet🤷🏼‍♀️😁

kh

SKL
24 år

SKL 24 år.

1:1

Hej Bang

Jeg vil lige starte med at sige tusind tak for al din hjælp og fantastiske vejledning/coaching.

Jeg har være så heldig at blive ansat i XX Media, hvor jeg den sidste uge har været på kursus. Jeg er allerede utrolig glad for stedet og menneskerne.
De har et helt unikt fællesskab og et lækkert socialt miljø. Så missionen er lykkedes. 

Ved nærmere eftertanke føler jeg at jeg er kommet et godt skridt på vejen, selvfølgelig til ære for dig og mig selv, og jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak for denne gang 

Du har virkelig gjort indtryk og hjulpet mig utroligt meget med stjerne gode råd og taktikker.

Mange venlig hilsen Christopher L-G 

Christoffer LG 23 år

1:1

Hej John-Erik,

Først og fremmest godt nytår.

Det har været min mening at skrive til dig et stykke tid.

Ikke at træerne er groet ind i himlen, men vi ser en Johanne (18 år) der bare vokser og vokser. Så det  går meget bedre med hende.

Hun prøver stadig at komme ind i et fællesskab i den klasse hun går i og faktisk har hun selv taget initiativ til at skifte klasse til der hvor hendes nye veninde på gymnasiet er.

Siden sessionerne hos dig er det kun gået en vej, den rigtige. Vi ser herhjemme en  stor og positiv stor forandring.

Så tak for hjælpen, for nu, måske vi ses igen.

Lige nu går det i hvert fald meget bedre med Johanne.

Kh Lene og Michael

Forældre

1:1 med J

Hej John-Erik.

Ville blot sige mange tak for alt du har hjulpet mig med.

Jeg har fået det så meget bedre mht. hvordan jeg tackler kommentarer der kan minde mig om mobbe-perioden. Jeg kan sige fra, og det er jeg intet mindre end taknemmelig for. Så tak for det.
Selvom det er svært at genoprette venskabet, er det faktisk blevet rigtig godt mellem “C” og jeg igen. Vi er rigtig gode venner igen, og det er jeg virkelig glad for.
Jeg er så småt ved at starte op med sekretariatet, selvom vi først flytter den 20. juli. Jeg har været til opstarts weekend i denne weekend, og skal igen på fredag til søndag. Jeg er derudover også blevet valgt som torvholder for region Sjælland, og er i betragtning til at overtage ansvaret for Danske Skoleelevers svar på børnetelefonen, Elevtelefonen (http://elevtelefonen.dk/). Det er jeg super glad for, og jeg kan næsten ikke vente nu.
Tak for alt, det har været en lærerigt forløb.
Mange hilsner
Therese, XX skole.
Theerese. 17 år.

1:1

Hej John Erik!
Undskyld det sene tidspunkt at skrive, men må fortælle dette.

Jeg har været til stævne i dag, og redet min første LA1, et niveau højere end normalt.
Jeg havde set hvem jeg skulle ride imod, og havde allerede placeret mig som nr. Anden sidst.
Der var bare lige den forskel, at jeg havde hver aften siddet i 2 min. og gennemgået hele stævnet i hovede og altid placeret mig som nr. 1, (redskab som vi arbejdede med, visualisering. Vi/jeg bruger det både til eksamenstræning, målsætning m. talenter samt når man gerne vil vinde) men vidste godt udmærket det ikke ville ske, da det var pisse dygtige ryttere og heste jeg skulle ride imod, og jeg var den yngste af dem der skulle ride.

Det der så skete var, at utrolig nok, gik det hele som det havde gjort hver aften i mit hovede, jeg gik hen og vandt min første LA1.

Så jeg vil faktisk bare takke for et fantastisk år, og tak for al den hjælp du har givet mig. Det betyder utrolig meget, og noget jeg helt klart vil tage med mig videre! så tusind tak!
Hilsen J

Julie 17 år

1:1

“Kære John-Erik.

Tingene kører bare på skinner lige nu; Jeg har det fedeste studiejob, er i gang med at lære fransk, flytter sammen med min kæreste om en måned og har besluttet mig for at søge ind på Arkitektskolen til sommer.
Tænk, for bare 6 måneder siden havde jeg aldrig kunnet forestille mig, at jeg ville stå her i dag. Jeg ved godt, at jeg stadig prøver at gøre lidt for meget på en gang, men jeg sørger for at gøre plads til “fritid” så jeg synes at jeg har styr på det. Jeg kan også nu meget bedre mærke på mig selv hvornår jeg har brug for en pause eller at genskabe overblik.
Så tusind tusind tak for alt hvad du har gjort for mig. Det går bare super godt.

Mange hilsner Anna”

Anna 18 år

1:1

“Kære john-erik, jeg gik fra at være ensom og alene derhjemme, til at finde modet, gøre noget og få mig nogle gode venner. Dette havde aldrig været muligt uden hjælp fra dig, med denne sms vil jeg bare sig tak….. af hele mit hjerte tusind tak”

Sofie. 17 år.

1:1

“Hej John-Erik 🙂Savner sku lidt vores samtaler! du har hjulpet mig så meget, og jeg er overbevist om at det er din skyld at mig og min mor er der hvor vi er nu, og ikke mindst at jeg har det godt!
Tusind tak for alt hvad du har hjulpet mig med!
Det sætter jeg virkelig stor pris på! 🙂 I mine øjne er du en mand der kan ALT!

Emma L. 15 år

1:1

Jeg sad lige og tænkte på hvor meget du hjælp mig den gang og fik lyst til at takke dig igen. Jeg fik jo efter vores forløb en god eksamen og arbejder nu på XX avis hvor jeg har fået projektansættelse. Tebruar skal jeg så søge ind på min uddannelse som jeg med min erhvervserfaring er sikret adgang til.

Så TAK for alt.
Med venlig hilsen…. osv…

Tobias

1:1

I første omgang vil jeg sige tak fordi du hjalp mig med at handle på det
rigtige tidspunkt. Nu er der jo gået et stykke tid og jeg har fået det hele
lidt på afstand så nu kan jeg se det hele udefra og ved nu at det var den
helt rigtige beslutning jeg traf og er pludselig blevet mig selv igen det er
dejligt. Når man overkommer modstand i livet så bliver man en del klogere og
det er en god følelse.

Sandra. 21 år.

1:1

Hej John-erik. Jeg vil gerne sige tak for det forløb vi havde sidst. Det har ændret mig fuldstændig fra en stille og nervøs knægt, der ikke turde det helt store socialt, der så er blevet til en udadvendt og selvsikker fyr der turde være med i timerne og snakke med gud og hver mand 🙂 Det har så resulteret i at det var det bedste år jeg har haft imens jeg har boet i danmark.
Håber alt er vel,

Lasse 17 år

1:1

hej john- erik.
jeg ville bare lige meddele dig de gode nyheder. I denne weekend har jeg været til landsholds-træning og er blevet udvalgt til at spille med U16 holdet til januar. mit anker har virkelig hjulpet mig så tusind tak. 😀
God Jul og Glædelig Nytår,

Christine B. 15 år

1:1

Tak. Du har været rigtig god til Jens og til Morten og mig, for vi har fået vendt nogle ting og øget vores bevidsthed. Fedt!
Så jeg synes, det er super, at Jens nu får en periode, hvor han kan bruge de værktøjer, han har fået –

Mor til Jens

Din coaching har været et, ja et fantastisk vendepunkt i Kathrines liv, som vi ser det…. Vi er meget overbevist om at hendes positive udvikling, for en stor dels vedkomne, skyldes at vi i rette tid fik kontakt med dig, og at hun selvfølgelig også er modnet rigtig meget og har lært at det gavner hende selv, at hun tager ansvaret for sine handlinger.

Bjarne N

Far til K

Kære John-Erik. Tak for din tilbagemelding. Og – tak for din meget professionelle coaching
af Olivia. Vi er meget stolte af hende, af at hun er nået så langt – på så relativ kort
tid ! Det er en anden Olivia ( eller en anden side af Olivia), der i den
seneste tid har eksponeret sig for omverden. Det er godt gået, og vi er så
glade!

Anja K

Mor til Olivia

Det var så fedt og anderledes det du gjorde i forhold til andre, alt det du fortalte og måden du gjorde det på, det præcis sådan jeg ville ønske jeg kunne blive undervist på læreruddannelsen, fordi det er præcis det uddannelsen mangler, noget konkret og håndterbart vi kan tage med os ud i den virkelige verden.

Jeg har selv mange frustrationer i forhold til min uddannelse, ikke fordi jeg ikke vil være lærer, men fordi strukturen og de faste fag vi skal have på uddannelsen, simpelthen ikke giver nogen mening i forhold til det vi skal arbejde med når vi er færdige.

Efter kursusopholdet blev jeg bare bekræftet i at det er den rigtige vej jeg er på vej ud af i mit liv, men jeg ville ønske at jeg kunne give alle mine andre medstuderende den samme fede oplevelse som jeg har fået.

Jeg er spændt på, hvornår bogen omkring det hele bliver færdig, jeg skal stensikkert have den, om ikke andet pga. min profession, men også bare for at få en generel forståelse for de børn jeg forhåbentlig en dag skal have.

Du gjorde det til en forrygende weekend.

Kursusdeltager på Faciliteringskursus

Ann Erichsen, UCC SYD

Hej John-Erik, 🙂
ville bare lige skrive og fortælle, at jeg nærmest ikke har angst længere. Når jeg har, så bruger jeg stopskiltet, og så stopper det.

Hele 1.g har jeg knoklet i mine forskellige fag, og er endt op med at få karakteren 10 i alle mine afsluttende fag.

Ville bare lige sige, at jeg er så glad for at du har hjulpet mig og hvor godt det går.

Med din hjælp, fik jeg 10 i de fag, som jeg aldrig nogensinde ville tro jeg kunne få det i. Fysik og biologi, som jeg aldrig har kunnet finde ud af. Men efter at få noget kampgejst (med hjælp fra dig) har jeg fået overstået nogle fag med gode resultater. Tak endnu engang.
Kh

1:1

AK

En prisning mere herfra….For mange år siden fik jeg lov at deltage i en testrunde af dit faciliteringskursus. Det er i hvert fald, sådan jeg husker det.

Jeg husker dine mange mange stærke greb og metoder til facilitering, gruppeprocessing mv. Siden har jeg selv stået for diplomfag i facilitering og procesledelse – og måske blev interessen faktisk plantet i mig via dig🙏🙏🙏. TAK!

Faciliteringskursus

LA

Hej John-Erik, jeg havde bare lige lyst til at skrive til dig, at jeg har det helt vildt godt og jeg har haft nogle så dejlige dage. Jeg er virkelig glad og er så meget til stede i nuet. Har faktisk ikke haft det bedre i mange mange år.

Jeg håber du får en dejlig dag og rigtig god weekend.

Jeg glæder mig til at se dig på mandag☺️

Kh
CK

1:1

CK

En formiddag mens jeg sad og drak kaffe tikkede denne meget fine besked ind og skabte solskin på en ellers grå gråvejrsdag.

Kære John-Erik

Jeg har tænkt meget venligt på dig i den seneste tid og den gode coaching, du ydede for efterhånden mange år siden.

Den coaching har medvirket til, at jeg igen – i en alder af 59 år – har valgt at skifte job.

Læringen, jeg også tog med mig dengang, var nemlig:
Når man begynder at sukke i sit job, skal man gøre noget ved det 😊 Ville bare give dig en 👍for godt arbejde tilbage i tid.

Håber stadig, du har god gang i din virksomhed.
Venlig hilsen Lisbeth 

1:1

Lisbeth TS

En mail tikkede ind.

Header i mail: Tak for hjælpen – du gjorde forskellen

Goddag

For omkring 10 år siden (hvis jeg husker korrekt), havde vi  en lang række samtaler sammen.

Det endte med at du hjalp mig med at blive indlagt på psykiatrisk afdeling. Det var det starten på en lang og vigtig tur på vejen til at få det bedre.

Uden dig ville jeg ikke være hvor jeg er i dag. Glad!

Mange tak for hjælpen

Mvh KSS

1:1 Coaching 2011

KSS

 Kære John-Erik

Vi vil endnu engang gerne takke dig for et superfedt forløb. Du er ud tvivl en gudsbenået underviser. Vi er taknemmelig for et fantastisk forløb – hvor læring har været i top.

Nu takker ”verdens bedste hold” af for vi skal ud og indtage verden, med vores dårlige humor og vores exelente viden J

Tak for dig!

Christian, June, Karsten, Charlotte, Jørgen og Tina

2022

Deltagere på

MASTER COACH 2022

Det er en fantastisk uddannelse som jeg selv afsluttede i slutningen af 2022. Jeg kan på det varmeste anbefale John-Erik og Bang Akademi. Som John-Erik også siger så kan en coach uddannelse meget mere end 1:1 sessions, så hvis du eks er forhandler, er projektleder laver change management eller på anden måde arbejder med mål og målsætning, så får du her værktøjer som du kan bruge aktivt i dit job.

Du skal være forberedt på, at du kommer til at forholde dig til dig selv, og hvordan du forholder til udfordringer og løsninger for også der vil du flytte dig og se sider af dig selv som du ikke troede fandtes.

Deltager coachuddannelse 2022

Peter Nygaard Lolk

Kæmpe anbefaling herfra til Bang Akademi & John-erik Bang

Som er så mega dygtig og proffesionel

#mastercoach practitioner

Min rygsæk er fyldt op med fed viden

Deltager på Master Coach 2022

Charlotte Svensson

Fedt John-Erik!

Tak for dig og for Update – og for de dejlige ord om vores skønne og hjertelige søn!

Det er godt for ham at vide, at han har et godt og fortroligt rum hos dig – også i fremtiden skulle der blive brug for.

God sommer!

Dbh

M og C

1:1 coaching

Først vil jeg lige sige tak for al din hjælp 😊 Du har virkeligt flyttet os og fremtiden ser nu konstruktiv ud. For første gang i flere år har vi en plan – det har vi ikke haft. Dine samtaler, din støtte og ærlighed har gjort os trygge og vi ser frem til det videre arbejde. Vi er ikke i mål, men vi er på vej og vi har en plan. Tak.
P

P

2:1 coaching

Sagen er den, at jeg sidder med min veninde S som de sidste 5 år har været i et forhold som minder meget om det jeg sidder midt i nu med X, med stoffer, manipulation ovs. – Hun har virkelig brug for hjælp og har i flere omgang set forskellige professionelle, men uden at det har været et match. 

Jeg har virkelig følt mig tryg og du har på bare to sessioner skabt et håb for en lysere fremtid for mig. Så vil hører dig om jeg må give kontakten til dig videre til hende og om at tager flere klienter ind. 

N

1:1 Coaching

Kære je
Min lillebror i Norge har tre piger.

Den ældste C på 15 år er så stille, mangler troen på sig selv og opsøger ikke veninderne efter eksempelvis træning.
Hun trives fint med at være hjemme sammen med hendes mobil. Hun får topkarakter i skolen, men mangler det sociale.

Jeg har fortalt så meget godt om dig❤️
M
in bror er villig til at rejse til DK for at få hjælp hos dig. Så dejligt det er lykkes at de kommer til DK.

Kærligst A

A F

1:1 coaching

Tak for hjælp og støtte. Virkelig brugbart og konkret. Det er til stor hjælp.
Jeg tillader mig at skrive til dig for at få et godt råd ind i mellem.
Jeg har tit tænkt, at jeg som den første skal ændre min adfærd, og så håbe på en anden adfærd fra X også – men jeg ryger stort set altid i “fællen” og følger det mønster, som jeg plejer at udvise i situationen.
Så jeg vil gøre mig mere umage 😃
Hilsen H
H

1:1 coaching

Uden for skolen er J fortsat bidt af basket og får ligeledes spillet en del.

I det hele taget er han blevet en langt mere positiv og omgængelig udgave af sig selv, så vi satser på at kunne køre videre uden at trække yderligere på din ekspertise.

Men endnu en gang tak for at du trådte til, da der var mest brug for det!

 

Med venlig hilsen

E & F

E og F

1:1 Coaching

Du har min største respekt for det du kan JE, man kan ikke andet end vokse som menneske i dit kompetente coachingselskab 🌱🙏

Charlotte L

Coach udd.

Først Practitioner- og nu både glad og stolt
NLP Master Coach – fra Bang Akademi med den mest super kompetente undervisning
af John-erik Bang – og et drømme team af en læsegruppe. 🤓😎 🫶🏼💥 Uuuuh og så er det snart JUL 🌲❤️🎶

June R

Master Coach

Jeg er glad for at være et af de mennesker, du har mødt. Tak til min lærermester, coach og ven 🙏

 

Mette W

Coach udd.

Hej John-Erik,

Det er os som takker ☺

Det er så dejligt at se den fantastiske ændring der er sket med Aksel og som du har hjulpet på vej.

Det er utroligt hvad jeres snakke har gjort ved Aksels selvværd.

Tusind tak. De lange køreture har været det hele værd. 

Jakob har en søn fra et tidligere forhold,  som også mangler selvværd og tro på sig selv.

Han er 24 år. Jeg har foreslået ham at tage kontakt til dig, vil det være ok?

Venlig hilsen

Tine

Tine

Coaching

Jeg ville bare fortælle dig, at jeg om en uge har arbejdet i xxxx i 4 måneder, og jeg havde aldrig troet, at jeg kunne være så glad for at gå på arbejde! Jeg har det virkelig godt og jeg har lært utrolig meget om mig selv siden min sygemelding i september.

Samtidig kan ord ikke beskrive, hvor taknemlig jeg for, at du greb mig inden det gik rigtig galt. Derfor er jeg ovenpå igen!

Bedste hilsner

Laura M

Coaching

Fantastisk uddannelse med en fantastisk underviser  Kan varmt anbefale at arbejde med John-Erik og tage uddannelsen hos ham. Bare vær forberedt på at der kommer til at ske kvantespring i dit liv undervejs

 

Deltager på coachuddannelse 2022

Dennis Høybye-Jensen

Hej John-Erik

Jeg har bare lige lyst til at fortælle dig, at David idag gennemførte at gå til eksamen i kristendom og fik 10. Herhjemme har vi fældet en tåre, for hvor er det fantastisk at han er nået så langt, vi er så taknemmelige. Tusind tak for dit store arbejde, det er ubeskriveligt hvor lettede vi er over at det lykkedes idag.

Skal vi finde et tidspunkt nu til efter sommerferien?

Rigtig mange hilsner

Berit

Coaching

You gave me the steer and lift I needed at a difficult time and will forever appreciate the time you gave me.

C Bryant

Christopher B

Coaching

”Tak for din indsats, den var enorm og fantastisk.”

Jørgen Andresen

Deltager på coachuddannelse 2022

Jørgen Andres

Hey John-Erik

Jeg spørger af princip aldrig dem jeg har henvist til dig om forløb mv. med mindre de selvfølgelig selv siger noget.

En af dem jeg henviste til dig har dog lige fortalt mig, at du var superdygtig og at du er den eneste af de mange psykologer mm. hun har gået hos, der har givet mening for hende.

Jeg tænkte at det er ok at få sådanne ting at vide ind i mellem.

Håber du nyder sommeren.

Kh S

Simon R

Coaching

Kære John-Erik

Tak for et fantastisk forløb. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen. Vi blev fodret med vild læring.  Vi er blevet klogere på os selv og på andre. Vi glæder os til at bruge den nye viden. Det bliver vildt.

Masser af positive tænker og tale fra

Holdet juni 2022

Deltagere på

Coachuddannelse 2022

Hej John-Erik

Tak for et par gode og meget spændende dage med 5. A i fokus.

Vi er i fuld med at implementere dine ord og handlinger som en del af vores hverdags-sprog. Der er hent naturligt en del, der lige skal bundfælde sig også. Tak for billederne. Har små 300 billeder/film fra de to dage, som jeg vil vise for klassen i nær fremtid.

Frank Madsen
Allerød Privat
2022

Frank

Lærer

Hey John jeg ville bare sige 1000 tak for hjælpen med det hele. Jeg startede i lærer d.02.01. i SuperBrugsen på xx sted. Men tak for alt 🙂

Thomas B 17 år

Coaching

“Kære john-erik, jeg gik fra at være ensom og alene derhjemme, til at finde modet, gøre noget og få mig nogle gode venner. Dette havde aldrig været muligt uden hjælp fra dig, med denne sms vil jeg bare sig tak….. af hele mit hjerte tusind tak”

Sofie 17 år

1:1 Coaching

Hej John-Erik

Lang tid siden. Jeg skriver egenligt bare for at sige tusind tak for al den hjælp du har givet mig hen over de sidste år. Jeg kan ikke beskrive hvor taknemlig jeg er. Og jeg håber alt går godt hos dig.

Kh Liv

Liv S

Coaching

”…Weekenden forløb med en god variation af teori og praksis. Nogle af de teoretiske områder vi berørte var som følger: Nøglekvaliteter hos en træner, kommunikation, værktøjer til kampanalyse, det moderne spil, disciplin og spillets ånd, samt betydningen af fitness og diæt. Herudover havde vi besøg af en coach ved navn John Erik Bang, som talte om kommunikation og læringsstile. Det var et utroligt fængslende og øjenåbnende indslag, som alene ville have været hele weekenden værd….”

Dansk Cricket Forbund

Foredrag

“John-Erik is a very affectionate and skillful person. John-Erik skills as a storyteller are fantastic. The stories which are very educational are told with both humor and heart. John-Erik will capture the attention of an audience for hours. When coaching John-Erik will make sure to reach and move the person using the appropriate learning style. John-Erik has helped chancing many children’s view upon school for the better.”

Synne

Instructor

“John-Erik brænder for det han laver og i arbejdet med unge udstråler han ægte entusiasme. Han har hele tiden fingeren på pulsen og sørger nærmest ubemærket for, at der er styr på sagerne. Udover at være en stor faglig kapacitet er han autentisk og lige-ud-af-landevejen. Det er ikke kun effektivt ift. enkeltpersoner og grupper, men gir’ også en god og åben stemning.
Med John-Erik ombord er der ro på. Ro til læring, udvikling og personlig vækst. Og den cocktail er en stensikker vinder.”

Peter Bæklund

MikroMakro

hej john- erik.
jeg ville bare lige meddele dig de gode nyheder. I denne weekend har jeg været til landsholds-træning og er blevet udvalgt til at spille med U16 holdet til januar. mit anker har virkelig hjulpet mig så tusind tak. 
God Jul og Glædelig Nytår,

CHRISTINE

Coaching

Christopher L C

Coaching

Hej John-Erik.

Ville blot sige mange tak for alt du har hjulpet mig med.

Jeg har fået det så meget bedre mht. hvordan jeg tackler kommentarer der kan minde mig om mobbe-perioden. Jeg kan sige fra, og det er jeg intet mindre end taknemmelig for. Så tak for det.
Selvom det er svært at genoprette venskabet, er det faktisk blevet rigtig godt mellem “C” og jeg igen. Vi er rigtig gode venner igen, og det er jeg virkelig glad for.
Jeg er så småt ved at starte op med sekretariatet, selvom vi først flytter den 20. juli. Jeg har været til opstarts weekend i denne weekend, og skal igen på fredag til søndag. Jeg er derudover også blevet valgt som torvholder for region Sjælland, og er i betragtning til at overtage ansvaret for Danske Skoleelevers svar på børnetelefonen, Elevtelefonen (https://elevtelefonen.dk/). Det er jeg super glad for, og jeg kan næsten ikke vente nu.
Tak for alt, det har været en lærerigt forløb.
Mange hilsner
THERESE, 17 ÅR
Therese 17 år

Coaching

“Vi havde den bedste telefonsamtale igår nogensinde – jeg var helt “høj” bagefter.
Træerene vokser måske nok ikke helt ind i himlen, og Laura og jeg vil måske også i fremtiden “tage vores ture”, men jeg må da virkelig tage hatten af for det I to har bygget op på de få måneder!! Og hvis vi så, med din hjælp, sammen kan aftale nogle strategier for hvordan vi tackler uoverensstemmelser i fremtiden, så er der da grund til optimisme for første gang i lange tider. Det kommer til at få positiv afsmitning på hele vores familieliv, hvor også en søster og en far i høj grad har lidt under de store følelsesudbrud. Hvordan kan vi takke dig nok for det??”

H mor til L

1:1 Coaching

Kære John-Erik Bang
Jeg vil bare sige tak for, at du har hjulpet Didde så meget til at tage nogle beslutninger i en svær situation.

Hun er træt nu, men opsat på at få det bedste ud af det hele.

Vi har begge to været rigtig glade for det, du har gjort.

Det var også rigtig rart og vigtigt, at du fik tid til hende så hurtigt, hvor alt var kaos.

Mange tak igen.

Lene L mor til Didde

1:1 Coaching

“Jeg er meget imponeret over, at Christian er blevet så målrettet med sine studier..og givetvis også har fået det bedre med sig selv.

Jeg har givet din mailadresse til en anden elev jeg også er studievejleder for.

Jeg håber hun vil kontakte dig.”

Sanne Lidman

Studievejleder, Rungsted Gymnasium

Thanks so much John for a nice compliment and your endless good work, I admire your potential of making impossible things possible. Keep on the good work.

Sarah S

Coaching

Er rigtig glad for din hjælp – synes pludselig verden er fuld af muligheder. Plejer ellers at sige “Det er ungdommens lod at drømme”, men nu drømmer jeg
da selv igen.

Lone B

Coaching

Jeg troede jeg blev forpustet….. i stedet fik jeg luft. Jeg gjorde alt det jeg fandt ud af gennem dig med et spændende resultat til følge. Dine råd løfter min kommunikation. Inden mine sessioner havde jeg glemt fokus..

Ole

Coaching

”Det har været fantastisk at deltage og bruge den viden jeg løbende har erhvervet mig. Det bruger jeg dagligt i al form for kommunikation. Det er utroligt så langt man kommer ved at stille det rigtige spørgsmål, og det at finde ressourcer frem, der ikke umiddelbart synes mulige.”

Marianne Balle
Forsyningsofficer
EU topmødet

Marianne Balle

Coachuddannelse

Det er en rejse i dit eget liv. Du kommer igennem en masse fantastiske ting og får en indsigt i dig selv, men også en indsigt i hvordan du kan hjælpe andre. Det har givet mig rigtig, rigtig meget. Jeg bruger det i mit daglige arbejde allerede nu og det har nogle fantastiske effekter på dem som jeg bruger det på.

– Peter Skafte, lærer

Peter Skafte

Coachuddannelse

Jeg sidder hver eneste dag med mennesker og har på uddannelsen fået nogle flere spørgeteknikker til at komme helt ind til benet. Hvad er det folk har lyst til og hvordan kommer vi der hen.

Jeg vil anbefale uddannelsen til dem der arbejder med mennesker og som tænker at det kunne være fedt at have nogle flere værktøjer til hvordan det er, at vi kommer ind til kernen.

Rikke Lenz

Coachuddannelse

”Det der slår en når man har været på modul 1 og 2, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!”

CHRISTA BONDE

SKOLELEDER

“Det går supergodt godt og alle pigerne er søde:) Det er et af de bedste valg i mit liv og det er jeg glad for. Tak for din hjælp og har jeg været glad for den :o) Jeg har inviteret alle pigerne til pyjamas party på fredag så det bliver hyggeligt.”

KH L.

7. KL. 13 ÅR

“Hej John-Erik, jeg gik op i dansk og brugte den der model og scorede mig et fedt 10 tal… TAK for hjælpen.”

CHRISTIAN R.

NYBAGT STUDENT

“John-Erik is a very affectionate and skillful person. John-Erik skills as a storyteller are fantastic. The stories which are very educational are told with both humor and heart. John-Erik will capture the attention of an audience for hours. When coaching John-Erik will make sure to reach and move the person using the appropriate learning style. John-Erik has helped chancing many children’s view upon school for the better.”

Synne Andersen

Instructor and coach

“John-Erik brænder for det han laver og i arbejdet med unge udstråler han ægte entusiasme. Han har hele tiden fingeren på pulsen og sørger nærmest ubemærket for, at der er styr på sagerne. Udover at være en stor faglig kapacitet er han autentisk og lige-ud-af-landevejen. Det er ikke kun effektivt ift. enkeltpersoner og grupper, men gir’ også en god og åben stemning. Med John-Erik ombord er der ro på. Ro til læring, udvikling og personlig vækst. Og den cocktail er en stensikker vinder.”

Peeter Bæklund

Instructor, coach and facilitator

“John-Erik Bang is a skilled leader and manager with a very motivating attitude. He has a broad palette of tools, techniques and competencies to facilitate and handle change projects – and he is an effective coach on a personal level. I believe John Erik Bang can move organizations and individuals! John Erik is “likeable” and the kind of guy you want on your team.”

Lars Juul Nielsen

Trusted advisor. HR executive

“John-Erik er en inspirerende foredrags- og kursusholder. Det er spændende foredrag, som varierer mellem at fortælle levende og aktivt inddrage dem, der lytter. Godt krydret med illustrative eksempler fra det virkelige liv, hvor han bruger sig selv og sine egne oplevelser. Hans brede pædagogiske viden om menneskers forskellige måder at lære på skinner klart igennem i måden, han tilrettelægger og gennemfører foredrag på.”

Lene Lange

Direktør, Autens

“John-Erik brænder for det han laver og i arbejdet med unge udstråler han ægte entusiasme. Han har hele tiden fingeren på pulsen og sørger nærmest ubemærket for, at der er styr på sagerne. Udover at være en stor faglig kapacitet er han autentisk og lige-ud-af-landevejen. Det er ikke kun effektivt ift. enkeltpersoner og grupper, men gir’ også en god og åben stemning. Med John-Erik ombord er der ro på. Ro til læring, udvikling og personlig vækst. Og den cocktail er en stensikker vinder.”

Peeter Bæklund

Instructor, coach and facilitator

“Som projektdirektør med ansvaret for Ordrup Skoles udvikling og udbygning i perioden 2001 til 2005 har det været en fornøjelse at arbejde sammen med John-Erik som en del af skolens ledelse. John-Erik har i hele perioden været meget optaget af at indføre den nyeste viden om undervisning og læring i skolens virksomhed. John-Erik har i perioden bevæget sig stadig dybere ind i den tilgængelige viden om vilkårene for elever og menneskers udvikling til gavn for skolens udvikling.”

Jens Guldbæk

Direktør

“Jeg har, som ekstern coach, samarbejdet med John-Erik i gennem en 2 årig teambuildingproces. Til trods for at John-Erik og Ordrup skole befandt sig i en omfattende ombygningsproces har jeg oplevet John-Erik som en meget tilstedeværende leder, med overblik og en sjælden evne til at være i dialog – både med mig og lærerne. Jeg er også meget imponeret over John-Erik’s praktiske og teoretiske viden om hvordan vi mennesker lærer forskelligt, som har haft stor indflydelse på ombygningen af skolen.”

Michael Frost

Coach

”……….. Det var dermed en enorm byrde, der kom til at hvile på John-Eriks skuldre. Ikke desto mindre lykkes det for ham, at navigere skolen igennem en kritisk fase, hvor vi havde en skole i fuld drift – samtidig med en gennemgribende renovering og udbygning pågik. Trods disse umulige rammer lykkes det John-Erik at genvinde en tabt tillid til ledelsen i forældregruppen. – Det er en udfordring, hvis perspektiv er svært at beskrive for udenforstående. Men det faktum at John-Erik brændte igennem skyldes ikke kun hans nævnte personlige egenskaber, men også en vilje og arbejdsindsats, som skolen ikke kan være taknemmelig nok for.
Jeg véd, at John-Erik helt konkret har arbejdet uendeligt langt ud over de rammer, der kan forventes, og – jeg har meget svært ved at forestille mig mange andre, der kunne have løst denne problemstilling bedre.
Lægger man dertil lune, overblik og humor….”

Peter Clausen

Bestyrelsesformand

Efter konfliktmøde: knivskarpt indtryk af situationen på baggrund af få data.
Styringen blev på intet tidspunkt til “manipulering” eller diktat.
Tilløbene til at følelserne tog over, blev lynhurtigt pareret og vendt konstruktivt, uden at nogen blev stødte eller aggressive.
Holdt sig i baggrunden når indlæggene var konstruktive. Alle fik taletid. Stor hjælp at du samlede op undervejs
Holdt fokus uden problemer.

Personalegruppe

I mit samarbejde med John Erik, oplever jeg en arrangeret og ind levende underviser i True North, med en utrolig viden om mennesket måde at handle og tænke på,og mod til at formidle det på sin egen facon.

Flemming Hagedorn

Coach

For the past year I have worked closely with John-Erik in both the daily work, and about strategies for Bang Academy. John-Erik has a very positive mind-set and each day, lots of different people, walk in and out of his door in Gothersgade. People who often need tools to cope with life’s challenges or tools to reach their goals. John-Erik is one of those people who just gives and gives – a value very few can boast of. I highly recommend John-Erik as a person, manager, coach and teacher.

Katrine Eriksen

Manager

AS3 Companies har med stor succes anvendt John-Erik Bang som underviser på mange af vores seminarer og workshops, spændende fra “Orienteringsmøder for opsagte medarbejdere” til mere udviklingsorienterede workshops afholdt for såvel offentlige institutioner som top 20 selskaber inden for det private erhvervsliv. John-Erik har med succes forstået at levere indhold og budskaber målrettet deltagerne og tillige evnet at tage individuelle hensyn når dette var påkrævet. Dette forhold afspejles tydeligt i deltagernes evalueringer.
Jeg kan derfor kun anbefale John-Erik både som coach/rådgiver og facilitator, men også hvis der skal formidles viden og konkrete redskaber til mennesker i en krisesituation.

Mette Pontoppidan

Director, AS3