Uddannelser og workshops

– kvalitet, intensitet og energi –

Foredrag, uddannelse og kurser

Når jeg ikke arbejder 1:1 eller med grupper, laver jeg typisk foredrag, oplæg,  coachuddannelser og trivselsdage.

Foredrag/Oplæg

jeg laver løbende oplæg og foredrag for forældregrupper. Disse aftales og struktureres i forhold til den enkelte situation.

Coachuddannelse

Grunduddannelse og Masteruddannelse

Coachuddannelsen ville jeg mene rammer et sjældent højt niveau her i Danmark. Alene af den grund at jeg leverer ualmindelig stærke redskaber kombineret med historier fra virkeligheden, hvor disse bliver brugt.

Det er nærværende, intenst og udviklende.

For at tydeliggøre dette, har jeg en anden lille virksomhed hvor disse uddannelser fremgår tydeligere.

Den motiverende samtale

En tilpasset forløb om hvordan man strukturere en “motiverende samtale.”
Kun in house forløb.

Se mere her: www.bang-akademi.dk

Trivselsdage, eksamenstræning mm.

Jeg kommer en del på skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Her laver jeg en mængde forskellige oplæg og dage.

Jeg laver deciderede trivselsforløb for klasser og årgange. Trivsels- og klasseledelsesforløb for undervisere.

Når der er mobning i en klasse, eller på en arbejdsplads tilbyder jeg forløb og trivselsdage målrettet dette.

Fra tid til anden når der er krise eller uro i en forældregruppe, bliver jeg kontaktet og enten laver et oplæg eller tilrettet foredrag her.

Nogle skoler vælger at købe eksamenstræning eller andre tilrettede forløb.

Det hele er samlet her: www.trivsel.nu

Blog

Jeg får ofte spørgsmålet; hvad går det ud på det der coaching, hvad er det egentlig du laver?
Coaching er mange ting. Jeg har været i gang mange år nu og har mange fine og rørende historier.

I stedet for at prøve at forklare hvad og hvordan, har jeg samlet en række historier på min lille coacher blog.
Den bliver opdateret ca. hver 14. dag.

Se mere her Coacher Bloggen
Du kommer over på en anden hjemmeside der repræsenterer min uddannelsesside.

Nogle få udvalgte referencer

Det var så fedt og anderledes det du gjorde i forhold til andre, alt det du fortalte og måden du gjorde det på, det præcis sådan jeg ville ønske jeg kunne blive undervist på læreruddannelsen, fordi det er præcis det uddannelsen mangler, noget konkret og håndterbart vi kan tage med os ud i den virkelige verden.

Jeg har selv mange frustrationer i forhold til min uddannelse, ikke fordi jeg ikke vil være lærer, men fordi strukturen og de faste fag vi skal have på uddannelsen, simpelthen ikke giver nogen mening i forhold til det vi skal arbejde med når vi er færdige.

Efter kursusopholdet blev jeg bare bekræftet i at det er den rigtige vej jeg er på vej ud af i mit liv, men jeg ville ønske at jeg kunne give alle mine andre medstuderende den samme fede oplevelse som jeg har fået.

Jeg er spændt på, hvornår bogen omkring det hele bliver færdig, jeg skal stensikkert have den, om ikke andet pga. min profession, men også bare for at få en generel forståelse for de børn jeg forhåbentlig en dag skal have.

Du gjorde det til en forrygende weekend.

Kursusdeltager på faciliteringskursus

Ann Erichsen, UCC Syd

Det er en fantastisk uddannelse som jeg selv afsluttede i slutningen af 2022.

Jeg kan på det varmeste anbefale John-Erik og Bang Akademi.

Som John-Erik også siger så kan en coach uddannelse meget mere end 1:1 sessions, så hvis du eks er forhandler, er projektleder laver change management eller på anden måde arbejder med mål og målsætning, så får du her værktøjer som du kan bruge aktivt i dit job.

Du skal være forberedt på, at du kommer til at forholde dig til dig selv, og hvordan du forholder til udfordringer og løsninger for også der vil du flytte dig og se sider af dig selv som du ikke troede fandtes.

Deltager på coachuddannelse

Peter Nygaard Lolk

”…Weekenden forløb med en god variation af teori og praksis. Nogle af de teoretiske områder vi berørte var som følger: Nøglekvaliteter hos en træner, kommunikation, værktøjer til kampanalyse, det moderne spil, disciplin og spillets ånd, samt betydningen af fitness og diæt.

Herudover havde vi besøg af en coach ved navn John Erik Bang, som talte om kommunikation og læringsstile.

Det var et utroligt fængslende og øjenåbnende indslag, som alene ville have været hele weekenden værd….”

Dansk Cricket Forbund, Idrættens Hus

Foredrag