Hvordan foregår coaching egentlig?

Coaching – hvordan?

Når du møder en coach, kan du være sikker på at møde et menneske der er trænet i at møde andre mennesker.

Regel nr. 1 hos enhver coach er (eller burde det være) mød mennesket førend udfordringen.

Så man starter indledningsvist med at tale lidt rundt om forskellinge ting og langsomt dykker man ned i det som det også skal handle om.

Og så er man stille og roligt i gang.

Sammenlignet med andre samtaleformer er coaching et powerfuldt sprog. Der er fokus på dig, på energi, på at forlade problemer og fokus på at nå nogle gode og seje mål. Disse mål kan være hvad som helst. Vigtigt for coachen (mig) er at de er vigtige for dig.

Herunder kan du læse et lidt længere skriv om hvor jeg arbejder.

Coaching hos mig,
John-Erik

Tillid, tryghed og diskretion er nøgleord. Af samme årsag kommer her også mennesker fra alle niveauer.

Hos mig er du supervelkommen. Vi starter altid med, at du bliver budt velkommen og så bliver du tillbudt en kop kaffe, the eller kakao, hvad du måtte have lyst til.

Stille og roligt taler vi ind i hvad det skal handle om, og når vi er færdige er der på den ene eller anden måde skabt en vej fremad.

Derfra ved man jo aldrig hvor det går henad, men en ting kan du være sikker på, jeg er der for dig i hele forløbet. Altid.

Jeg har været i gang et “par år” nu og derfor også været så “heldig” at få en tilbagemelding eller to.

Det kan du se lidt mere om her på den side der hedder referencer. Se her

Jeg har også skrevet en lille blog. Den ligger ovre på en anden hjemmeside, du kan finde den her.
Her kan du læse historier fra min coacherverden. Der er både fra voksne og unge mennesker.

Det du skal vide er, at jeg hele mit liv har arbejdet med og coachet unge mennesker i alderen 12 til 25 og ja faktisk mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Og det fra næsten alle kulturer, herunder indre Nørrebro, down town Århus, Odense syd og nord, nordsjælland, sydsjælland, Helsingør, Fredericia, Slagelse, Korsør osv. osv arabiske kulturer, buddhistiske, jødiske og selvfølgelig europæiske.

Lige nu coacher jeg også via Zoom på, Hawaii, Luxenborg, London, Ålborg, Odense, Østrig mm.

Her kan du læse lidt om hvordan vi kommer til at arbejde sammen!

Jeg coachede på et tidspunkt en ung pige, og da hun gik fra sessionen sagde hun: “Hold kæft hvor er du klog!” Det er jeg bare ikke. Hvad hun ikke lagde mærke til var, at jeg havde spørgsmålene og hun havde selv svarene. DET VAR HENDE DER VAR DEN KLOGE! Lige som dig. Jeg kan kun ydmygt hjælpe dig med at finde svaret!

Jeg ved at coaching virker og har mange gode resultater med dette redskab i forhold til unge mennesker. Lær simple teknikker til at håndtere læring, temperament, sorg, ligegyldighed, stress, vrede og meget mere!

Hvordan vi arbejder:

For nogle kan man frem mod det første møde godt være lidt nervøs. Det kan være du tænker;
Hvem er ham der coachen (altså mig…  ) Hvad er coaching og hvad betyder det for mig? Får mine forældre at vide hvad vi taler om?  Jeg gider i hvert tilfælde ikke sidde og “åbne mig op” over for ham der 

Det der sker er, at jeg byder dig velkommen med et smil og åbne arme (og absolut 100% ingen fordomme) og du bliver tilbudt en kop the, kaffe eller kakao mm. Så sætter vi os ned i to bløde stole og jeg introducerer mig selv. Jeg starter altid med at fortælle hvad coaching egentlig er, og det er vigtigt at vide at jeg har TAVSHEDSPLIGT!
Tavshedspligt betyder, at jeg ikke må fortælle andre hvad vi snakker om – heller ikke dine forældre. Coaching er dit rum, dine tanker og følelser og de kommer ikke videre med mindre du ønsker det.

Du skal vide at jeg har den største respekt over for dig, som kommer her til coaching. Jeg synes, at det er hammer modigt at møde op,  og det anerkender jeg helt vildt meget. Ydmyghed og respekt over for andre mennesker er vigtigt for mig.

Når vi så har fået introduceret os selv til hinanden, går vi stille og og roligt i gang med at tale om, hvad der er dine udfordringer, hvad du tænker og føler…. det kan være alt !

Du skal hverken være nervøs eller bange – jeg har erfaring fra rigtig mange samtaler…. fra sorg over dødsfald, stress, eksamensangst til hvordan man bliver delfintræner… (og hun blev det sgu… )

Når vi har fået afdækket og talt om forskellige ting, finder vi udfordringer og løsninger, og jeg har masser af redskaber du kan få. Når vi skilles efter første gang, har du dels fået sat ord på en masse ting, fået lavet lidt systematik og overblik over det – og fået enten et redskab med du kan bruge, en lille udfordring med dig, eller begge dele.

Fra når vi går i gang, kan du altid kontakte mig, enten på mail, facebook (hvis du har lyst til dette) eller på telefon. Det er et tilbud og du vælger selv om du vil benytte dig af dette.

Hvor lang tid tager det?

Coaching er en proces og tager tid. Men helt afhængigt af hvad vi arbejder med, kan det både gå hurtigt men også vare lidt længere. I snit tager det mellem 4 og 10 gange…. Du (eller man) kan ikke købe en pakkeløsning a la 4 timer eller 6 timer eller 10 timer osv osv. Jeg har det sådan, at vi er mennesker og når vi er færdige så er vi færdige og så skal vi ikke nødvendigvis afholde en session fordi det er en del af den pakke der er købt. Vi vil begge være nogenlunde klar på hvornår vi har fået løst udfordringen, der måtte være og så “binder vi en sløjfe”  – og siger vi pænt farvel til hinanden…eller på gensyn.

Rigtig mange vælger så at komme tilbage engang i mellem (det er jeg glad og stolt over og føler mig heldig, at det sker) for lige at få “pustet” lidt selvtillid ind i systemet, blive forberedt til en svær samtale, blive helt klar til en eksamen, få sat system i forskellige småting, lige få vendt nogle småting som står i vejen osv osv

Udvalgte referencer

Hej John-Erik, jeg havde bare lige lyst til at skrive til dig, at jeg har det helt vildt godt og jeg har haft nogle så dejlige dage. Jeg er virkelig glad og er så meget til stede i nuet. Har faktisk ikke haft det bedre i mange mange år.

Jeg håber du får en dejlig dag og rigtig god weekend.

Jeg glæder mig til at se dig på mandag☺️

Kh

CK

1:1

Sagen er den, at jeg sidder med min veninde S som de sidste 5 år har været i et forhold som minder meget om det jeg sidder midt i nu med X, med stoffer, manipulation ovs. – Hun har virkelig brug for hjælp og har i flere omgang set forskellige professionelle, men uden at det har været et match. 

Jeg har virkelig følt mig tryg og du har på bare to sessioner skabt et håb for en lysere fremtid for mig. Så vil hører dig om jeg må give kontakten til dig videre til hende og om at tager flere klienter ind. 

N

1:1

Kære je
Min lillebror i Norge har tre piger.

Den ældste C på 15 år er så stille, mangler troen på sig selv og opsøger ikke veninderne efter eksempelvis træning.
Hun trives fint med at være hjemme sammen med hendes mobil. Hun får topkarakter i skolen, men mangler det sociale.

Jeg har fortalt så meget godt om dig❤️
M
in bror er villig til at rejse til DK for at få hjælp hos dig. Så dejligt det er lykkes at de kommer til DK.

Kærligst A

AF

1:1