Ansøgning, CV og Kvote2

Jeg er ekspert i at skrive ansøgninger og cv´er for andre.

Det er en kompetence jeg har tilegnet mig over årene.

Dels har jeg været konsulent i et stort konsulenthus der arbejder med dette og dels har jeg forfinet min metode i forhold til dette.

Det betyder at hvis du gør som jeg foreslår, er der ualmindelig stor mulighed for at du som minimum kommer til samtale.

Jeg gør det på alle niveauer, fra medicinaldirektører, bankdirektører til mennesker der skal ud og søge deres første job. Det er teknikken og systematikken der virker.

“Jamen jeg kan jo bare bruge chat.gpt!”
Yes det kan du, men jeg er bedre. Jeg forstår endnu bedre end chat.gpt. hvad modtager vil have, og forstår også at skrive gode sætninger mm. og så har jeg en ret vild track record i forhold til at få andre mennesker i job.

Så jeg kan supplere både med en god ansøgning og et godt cv. Og ikke mindst hvordan man går til samtale.

Hvis vi går i gang med dette, fortæller jeg dig først hvad jeg tænker og dernæst får du en række kopier af ansøgninger og cv´er jeg ved har virket før. Og dem bruger vi så som udgangspunkt for det videre arbejde.

Kvote 2

Hvert år i start januar, nogle gange før, skriver jeg kvote2 ansøgninger med unge mennesker der kommer her hos mig. Jeg bruger nogle af de teknikker fra ansøgninger og cv´er som jeg laver, men mere til.

Over årene er det blevet til rigtig mange kvote2 ansøgninger og endnu er det egentlig gået rigtig godt. Som i endnu er alle dem jeg har skrevet kvote2 for, kommet derhen hvor de gerne ville hen.

Jeg kan ikke garantere at du kommer ind på dit ønskestudie for der er en række ting der skal gå op i en højere enhed.

Nogle gange laver jeg med coachee en ddecideret kvote2-rejse. Det betyder en rejse der er stramt tilrettelagt i forhold til at ramme målet… Nemlig at komme ind på drømmestudiet. Den kan nogle gange tage et par år.

Udvalgte referencer

– så kæmpe tak for din hjælp i sommers, den sendte mig virkelig på en lærerig rejse om grænser og voksenlivet🤷🏼‍♀️😁 –

Hej John-erik☀️

Jeg fik aldrig svaret dig dengang, kæmpe undskyld for det! Der endte med at ske en hel masse.

Efter min virkelig dårlige jobsamtale mødte jeg en klasse kammerat, som arbejdede i en anden afdeling i PwC, han fik min historie og gik faktisk videre med den til hans chef. Chefen var helt forbavset og sagde at de gerne ville se mit CV og kaldte mig så efterfølgende til samtale.

Lige efter jeg forlod den samtale, som var MEGET mere behagelig og omhandlede mig som menneske og ikke mine resultater, fik jeg faktisk et job tilbud i KPMG, som jeg sagde ja til. Et par timer senere ringede PwC og tilbød mig jobbet, kæmpe kaos men jeg endte med at vælge PwC og jeg har absolut ikke fortrudt det!

Jeg har simpelthen haft den bedste oplevelse og stejleste læringskurve, jeg er glad hver dag! Jeg har allerede fået så mange spændende opgaver og været på kundebesøg og der har aldrig været spørgsmålstegn ved min kunnen pga karaktererne.

SÅ hvis du møder en anden der ønsker sig at blive revisor så er PwC et rigtig godt sted, med gode muligheder, hvis man havner i den rigtige afdeling selvfølgelig.

Så kæmpe tak for din hjælp i sommers, den sendte mig virkelig på en lærerig rejse om grænser og voksenlivet🤷🏼‍♀️😁

kh

SKL
24 år

SKL

22 år 1:1

Jeg sad lige og tænkte på hvor meget du hjælp mig den gang og fik lyst til at takke dig igen.

Jeg fik jo efter vores forløb en god eksamen og arbejder nu på XX avis hvor jeg har fået projektansættelse. Tebruar skal jeg så søge ind på min uddannelse som jeg med min erhvervserfaring er sikret adgang til.

Så TAK for alt.
Med venlig hilsen…. osv…

Tobias

1:1

Hej Bang

Jeg vil lige starte med at sige tusind tak for al din hjælp og fantastiske vejledning/coaching.

Jeg har være så heldig at blive ansat i XX Media, hvor jeg den sidste uge har været på kursus. Jeg er allerede utrolig glad for stedet og menneskerne.
De har et helt unikt fællesskab og et lækkert socialt miljø. Så missionen er lykkedes. 

Ved nærmere eftertanke føler jeg at jeg er kommet et godt skridt på vejen, selvfølgelig til ære for dig og mig selv, og jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak for denne gang 

Du har virkelig gjort indtryk og hjulpet mig utroligt meget med stjerne gode råd og taktikker.

Mange venlig hilsen Christopher L-G 

C L-G

1:1