Coaching

Hvad er coaching egentlig?

Coaching er en proces hvor du mødes med en coach, og hvor du enten har en problemstilling medd, eller hvor du i fællesskab med coachen finder ud af hvad det er der skal blive bedre i dit liv.

Coachen sørger for at støtte og guide dig, i forhold til hvad der er vigtigt for dig.

Det er en diskret rejse af succes, da coachen sørger for at justerer dine udfordringer således du oplever succes hele tiden frem mod dit eller dine mål.

Coacher Bloggen

Jeg får nogle gange spørgsmålet;
“hvad er det egentlig du går og laver John-Erik?”

Det kan nogle gange være lidt komplekst at svare på så derfor har jeg lavet en lille blog hvor du kan læse nogle få historier fra de mange mange mennesker jeg har fået lov til at støtte på deres vej.

Alle historier er gengivet med tilladelse fra den enkelt. Nogle af historierne er “helt almindelige” coacher historier og andre er rørende med et fint lille tvist. 

Du kan læse bloggen her:
https://bangakademi.dk/bloggen/

Du kommer over på en anden hjemmeside, men en hjemmeside der hænger sammen med denne du er på nu.

Områder jeg også har erfaring med

Herunder kan du se et par af de emner jeg har arbejdet med, i samarbejde med mange unge mennesker.

 • Forvirret i din hverdag?
 • Manglende selvtillid? I skolen? Blandt vennerne?
 • Står temperamentet i vejen?
 • Stress… (du tror det måske ikke, men rigtig mange unge mennesker har stress i dag..)
 • Lyst til at få samling på tingene?
 • Motiveret for at finde ud af hvad du vil?
 • Problemer med en lærer?
 • Problemer med forældrene?
 • Læringsproblemer?
 • Eksamensangst
 • At være offer for mobning uden at blive et offer
 • Tabt overblik… lektiemængden har taget pusten fra dig og du kan ikke følge med
 • Manglende selvværd
 • “ind i kampen” i timerne, få sjove (og hamrende stærke) redskaber til at deltage noget mere i timerne.
 • Ordblindhed… og læsning
 • Udfordringer med vennerne

Du må meget gerne ringe til mig og få en snak på 2988 2440 :o)

Det du skal vide er, at jeg hele mit liv har arbejdet med og coachet unge mennesker i alderen 12 til 25 på alle niveauer. Og det fra næsten alle kulturer, herunder indre Nørrebro, down town Århus, Odense syd og nord, nordsjælland, sydsjælland, Helsingør, Fredericia, Slagelse, Korsør osv. osv arabiske kulturer, buddhistiske, jødiske og selvfølgelig europæiske.

Her kan du læse lidt om hvordan vi kommer til at arbejde sammen!

Jeg coachede på et tidspunkt en ung pige, og da hun gik fra sessionen sagde hun: “Hold kæft hvor er du klog!” Det er jeg bare ikke. Hvad hun ikke lagde mærke til var, at jeg havde spørgsmålene og hun havde selv svarene. DET VAR HENDE DER VAR DEN KLOGE! Lige som dig. Jeg kan kun ydmygt hjælpe dig med at finde svaret!

Jeg ved at coaching virker og har mange gode resultater med dette redskab i forhold til unge mennesker. Lær simple teknikker til at håndtere læring, temperament, sorg, ligegyldighed, stress, vrede og meget mere!

Hvordan vi arbejder:

For nogle kan man frem mod det første møde godt være lidt nervøs. Det kan være du tænker;
Hvem er ham der coachen (altså mig…  ) Hvad er coaching og hvad betyder det for mig? Får mine forældre at vide hvad vi taler om?  Jeg gider i hvert tilfælde ikke sidde og “åbne mig op” over for ham der 

Det der sker er, at jeg byder dig velkommen med et smil og åbne arme (og absolut 100% ingen fordomme) og du bliver tilbudt en kop the, kaffe eller kakao mm. Så sætter vi os ned i to bløde stole og jeg introducerer mig selv. Jeg starter altid med at fortælle hvad coaching egentlig er, og det er vigtigt at vide at jeg har TAVSHEDSPLIGT! Tavshedspligt betyder, at jeg ikke må fortælle andre hvad vi snakker om – heller ikke dine forældre. Coaching er dit rum, dine tanker og følelser og de kommer ikke videre med mindre du ønsker det.

Du skal vide at jeg har den største respekt over for dig, som kommer her til coaching. Jeg synes, at det er hammer modigt at møde op,  og det anerkender jeg helt vildt meget. Ydmyghed og respekt over for andre mennesker er vigtigt for mig.

Når vi så har fået introduceret os selv til hinanden, går vi stille og og roligt i gang med at tale om, hvad der er dine udfordringer, hvad du tænker og føler…. det kan være alt !

Du skal hverken være nervøs eller bange – jeg har erfaring fra rigtig mange samtaler…. fra sorg over dødsfald, stress, eksamensangst til hvordan man bliver delfintræner… (og hun blev det sgu… )

Når vi har fået afdækket og talt om forskellige ting, finder vi udfordringer og løsninger, og jeg har masser af redskaber du kan få. Når vi skilles efter første gang, har du dels fået sat ord på en masse ting, fået lavet lidt systematik og overblik over det – og fået enten et redskab med du kan bruge, en lille udfordring med dig, eller begge dele.

Fra når vi går i gang, kan du altid kontakte mig, enten på mail, facebook (hvis du har lyst til dette) eller på telefon. Det er et tilbud og du vælger selv om du vil benytte dig af dette.

Hvor lang tid tager det?

Coaching er en proces og tager tid. Men helt afhængigt af hvad vi arbejder med, kan det både gå hurtigt men også vare lidt længere. I snit tager det mellem 4 og 10 gange…. Du (eller man) kan ikke købe en pakkeløsning a la 4 timer eller 6 timer eller 10 timer osv osv. Jeg har det sådan, at vi er mennesker og når vi er færdige så er vi færdige og så skal vi ikke nødvendigvis afholde en session fordi det er en del af den pakke der er købt. Vi vil begge være nogenlunde klar på hvornår vi har fået løst udfordringen, der måtte være og så “binder vi en sløjfe”  – og siger vi pænt farvel til hinanden…eller på gensyn.

Rigtig mange vælger så at komme tilbage engang i mellem (det er jeg glad og stolt over og føler mig heldig, at det sker) for lige at få “pustet” lidt selvtillid ind i systemet, blive forberedt til en svær samtale, blive helt klar til en eksamen, få sat system i forskellige småting, lige få vendt nogle småting som står i vejen osv osv

“Du kan tro det bare går godt. Jeg spiller håndbold i Odense Hf, og jeg går på xx gymnasium, og jeg har lige fået 12 i to eksamener. I AP eksamen og i NV eksamen. Så det går helt fantastisk.
Og jeg har mange gange tænkt at kontakte dig, for at sige tak til dig, for du har gjort så meget for mig, og det har virkelig gjort, at jeg er begyndt at føle meget mere overskud, og at jeg har lyst til at tage i skole og deltage i undervisningen, og alle de gode råd du har givet mig. Du har været en KÆMPE hjælp, og jeg er så taknemlig.
Jeg ved det kan lyde lidt overdrevent, men du har gjort mig til en hel ny kathrine, jeg ser skolen på en hel anden måde nu.
Jeg håber på at jeg snart kan besøge dig igen, og snakke med dig om hvor godt det går :)”

Vi ses snart – det er et ønske!
Kathrine 17 år

Læs lidt mere om mine tanker om det at være coach her

Udvalgte referencer

”Det der slår en når man har været på modul 1 og 2, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!”

CHRISTA BONDE

SKOLELEDER

“Det går supergodt godt og alle pigerne er søde:) Det er et af de bedste valg i mit liv og det er jeg glad for. Tak for din hjælp og har jeg været glad for den :o) Jeg har inviteret alle pigerne til pyjamas party på fredag så det bliver hyggeligt.”

KH L.

7. KL. 13 ÅR

“Hej John-Erik, jeg gik op i dansk og brugte den der model og scorede mig et fedt 10 tal… TAK for hjælpen.”

CHRISTIAN R.

NYBAGT STUDENT

Få et indblik