Referencer

 

 

Udvalgte referencer:

Hej John-Erik, ville bare lige skrive og fortælle, at jeg nærmest ikke har angst længere. Når jeg har, så bruger jeg stopskiltet, og så stopper det.
Hele 1.g har jeg knoklet i mine forskellige fag, og er endt op med at få karakteren 10 i alle mine afsluttende fag.
Ville bare lige sige, at jeg er så glad for at du har hjulpet mig og hvor godt det går.

Med din hjælp, fik jeg 10 i de fag, som jeg aldrig nogensinde ville tro jeg kunne få det i. Fysik og biologi, som jeg aldrig har kunnet finde ud af. Men efter at få noget kampgejst (med hjælp fra dig) har jeg fået overstået nogle fag med gode resultater. Tak endnu engang.

Kærlig hilsen A

AD

Hej John Erik!
Undskyld det sene tidspunkt at skrive, men må fortælle dette.

Jeg har været til stævne i dag, og redet min første LA1, et niveau højere end normalt.
Jeg havde set hvem jeg skulle ride imod, og havde allerede placeret mig som nr. Anden sidst.
Der var bare lige den forskel, at jeg havde hver aften siddet i 2 min. og gennemgået hele stævnet i hovede og altid placeret mig som nr. 1, (redskab som vi arbejdede med, visualisering. Vi/jeg bruger det både til eksamenstræning, målsætning m. talenter samt når man gerne vil vinde) men vidste godt udmærket det ikke ville ske, da det var pisse dygtige ryttere og heste jeg skulle ride imod, og jeg var den yngste af dem der skulle ride.

Det der så skete var, at utrolig nok, gik det hele som det havde gjort hver aften i mit hovede, jeg gik hen og vandt min første LA1.

Så jeg vil faktisk bare takke for et fantastisk år, og tak for al den hjælp du har givet mig. Det betyder utrolig meget, og noget jeg helt klart vil tage med mig videre! så tusind tak!
Hilsen J

Julie, 17 år, 2014

 

Hej John-Erik.

Ville blot sige mange tak for alt du har hjulpet mig med.

Jeg har fået det så meget bedre mht. hvordan jeg tackler kommentarer der kan minde mig om mobbe-perioden. Jeg kan sige fra, og det er jeg intet mindre end taknemmelig for. Så tak for det.
Selvom det er svært at genoprette venskabet, er det faktisk blevet rigtig godt mellem “C” og jeg igen. Vi er rigtig gode venner igen, og det er jeg virkelig glad for.
Jeg er så småt ved at starte op med sekretariatet, selvom vi først flytter den 20. juli. Jeg har været til opstarts weekend i denne weekend, og skal igen på fredag til søndag. Jeg er derudover også blevet valgt som torvholder for region Sjælland, og er i betragtning til at overtage ansvaret for Danske Skoleelevers svar på børnetelefonen, Elevtelefonen (http://elevtelefonen.dk/). Det er jeg super glad for, og jeg kan næsten ikke vente nu.
Tak for alt, det har været en lærerigt forløb.
Mange hilsner
Therese, XX skole.

Therese, 17 år

Jeg sad lige og tænkte på hvor meget du hjælp mig den gang og fik lyst til at takke dig igen. Jeg fik jo efter vores forløb en god eksamen og arbejder nu på XX avis hvor jeg har fået projektansættelse. Tebruar skal jeg så søge ind på min uddannelse som jeg med min erhvervserfaring er sikret adgang til.

Så TAK for alt.
Med venlig hilsen…. osv…

Tobias P, 19 år

Hej Bang

Jeg vil lige starte med at sige tusind tak for al din hjælp og fantastiske vejledning/coaching.

Jeg har være så heldig at blive ansat i XX Media, hvor jeg den sidste uge har været på kursus. Jeg er allerede utrolig glad for stedet og menneskerne.
De har et helt unikt fællesskab og et lækkert socialt miljø. Så missionen er lykkedes. 😀

Ved nærmere eftertanke føler jeg at jeg er kommet et godt skridt på vejen, selvfølgelig til ære for dig og mig selv, og jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak for denne gang 🙂

Du har virkelig gjort indtryk og hjulpet mig utroligt meget med stjerne gode råd og taktikker.

Mange venlig hilsen Christopher L-G 🙂

Chistopher L-C

 

Kære John-Erik!
Det er længe siden du har hørt fra mig da jeg ikke har bestilt en ny tid. Årsagen er, at det er gået så godt siden vores sidste samtale. Det fungerer optimalt for mig at tegne. Jeg er blevet rigtig dygtig og er derfor ikke nervøs for eksamen som er i næste uge. De ting vi har talt om har også hjulpet. Måske henvender jeg mig i næste semester hvis jeg igen har problemer. Men hvis ikke vil jeg bare gerne sige tak for indsatsen med mig. Måske jeg bestiller en tid en anden gang uden at have problemer. Bare fordi jeg blev glad og fik gå på mod helt generelt.

Rikke, Ergoterapeut stud.

 

“Hej john-erik ville lige sige at jeg fulgte din metode idag til engelsk eksamen og fik et stort fedt 10-tal! Tak tak tak”

Tobias P. student

“Hej John-Erik, det gik godt, jeg fik 02 🙂 Vi ses til maj 2013” (Jeg mødte Mie dagen inden hun skulle op, hvor hun ikke ville til eksamen overhovedet. Vi trænede det at gå op til eksamen og det lykkedes.)

Mie K 9. kl.

“Hej John-Erik, jeg gik op i dansk og brugte den der model og scorede mig et fedt 10 tal… TAK for hjælpen.”

Christian R, nybagt student 2012

“Hej John-Erik, jeg gik op i dansk og brugte den der model og scorede mig et fedt 10 tal… TAK for hjælpen.”

Christian R, nybagt student 2012

Jeg forsøgte at strukturere min dansk eksamen efter din model og selvom jeg nok ikke brugte den helt 100% som du forklarede, scorede jeg 12 🙂

Anna R, nybagt student 2012

Udvalgte referencer fra enkeltkunder

Vi har løbende kunder over året og har generelt rigtig gode resultater.

“Hej John-Erik 🙂 går supergodt godt og alle pigerne er søde:) Det er et af de bedste valg i mit liv og det er jeg glad for 🙂 Tak for din hjælp og har jeg været glad for den :o) Jeg har inviteret alle pigerne til pyjamas party på fredag så det bliver hyggeligt.”

KH L, 7. kl. 13 år 2013

Hej John-Erik
Jeg skriver ang. Vores aftale d. 29.
Alt går efter planen som vi snakkede om, jeg får ikke længere hjælp med min mor med mit skema og jeg har det meget bedre end første gang vi mødtes. Jeg skriver bare for at aflyse vores aftale i næste uge, da den ikke længere er nødvendig.

Mvh Amalie (17 år, 2013)

Hey John jeg ville bare sige 1000 tak for hjælpen med det hele. Jeg startede i lærer d.02.01.2013 i SuperBrugsen på xx sted. Men tak for alt 🙂

Thomas B (17 år), Januar 2013

Kære John-Erik,

1000 tak for din tilbagemelding og rosende ord om Amalie (17 år)
Jeg er overrasket over så hurtig hendes besøg hos dig har givet resultater. Hun har taget din coaching til sig – seriøst og helhjertet. Jeg forsøger med fast og kærlig hånd, at holde hende til ugens plan, og vi har talt en del om hvor vigtigt det er at sige ja til sig selv, ved indimellem at sige nej til andre. Det er en selvfølgelig en længere process, men hun har fået øje på at det giver ro med lidt tid til selv.

Jeg var dog lidt bekymret over at hun netop nu ville have job – oven i skole, transporttid, lektier, træning, kærester, venner og familie…. Men jeg tænkte at jobbet måske kunne give ‘god energi’ og glæde for hende. Det viste sig jo at være rigtig, og hun har klart mere overskud og glæde i sig nu.

Mange tak for din forståelse og store indsigt – som du på bedste har givet videre til Amalie.
Mange hilsner

Jeanette, December 2012

“Hej John-Erik 🙂:)Savner sku lidt vores samtaler! du har hjulpet mig så meget, og jeg er overbevist om at det er din skyld at mig og min mor er der hvor vi er nu, og ikke mindst at jeg har det godt!
Tusind tak for alt hvad du har hjulpet mig med!
Det sætter jeg virkelig stor pris på! 🙂:) I mine øjne er du en mand der kan ALT!

Emma 15 år, 2012

“Kære John-Erik. Tingene kører bare på skinner lige nu; Jeg har det fedeste studiejob, er i gang med at lære fransk, flytter sammen med min kæreste om en måned og har besluttet mig for at søge ind på Arkitektskolen til sommer.
Tænk, for bare 6 måneder siden havde jeg aldrig kunnet forestille mig, at jeg ville stå her i dag. Jeg ved godt, at jeg stadig prøver at gøre lidt for meget på en gang, men jeg sørger for at gøre plads til “fritid” så jeg synes at jeg har styr på det. Jeg kan også nu meget bedre mærke på mig selv hvornår jeg har brug for en pause eller at genskabe overblik.
Så tusind tusind tak for alt hvad du har gjort for mig. Det går bare super godt.

Mange hilsner Anna”

Anna, 18 år, 2012

 

“Kære john-erik, jeg gik fra at være ensom og alene derhjemme, til at finde modet, gøre noget og få mig nogle gode venner. Dette havde aldrig været muligt uden hjælp fra dig, med denne sms vil jeg bare sig tak….. af hele mit hjerte tusind tak”

Sofie, 17 år

 

Kære John-Erik,

Tusinde tak for de gode ord om Christopher og tak for din indsats. Vi ved om nogen, at det virkelig har været med til at gøre ham til den langt mere selvsikre dreng, som han fremstår nu end for bare 5 måneder tilbage. Det er det mest fantastiske der er sket for ham og os – og tænk, så knokler han oven i købet på for fuld drøn i skolen. Ganske rigtigt har vi sagt til ham, at hvis han om et stykke tider føler at det kunne være godt med en snak med John-Erik igen, så gør vi bare det. Tusinde tak for din måde at gå til både os, men ikke mindst Christopher, på.

De bedste og varmeste hilsner herfra, Ida og hele familieklanen

Ida (mor) 2012

hej john- erik.
jeg ville bare lige meddele dig de gode nyheder. I denne weekend har jeg været til landsholds-træning og er blevet udvalgt til at spille med U16 holdet til januar. mit anker har virkelig hjulpet mig så tusind tak. 😀
God Jul og Glædelig Nytår,

CB 15 år, 2011

Hej John-erik. Jeg vil gerne sige tak for det forløb vi havde sidst. Det har ændret mig fuldstændig fra en stille og nervøs knægt, der ikke turde det helt store socialt, der så er blevet til en udadvendt og selvsikker fyr der turde være med i timerne og snakke med gud og hver mand 🙂 Det har så resulteret i at det var det bedste år jeg har haft imens jeg har boet i danmark.
Håber alt er vel,

Lasse 17 år, 2011

Er rigtig glad for din hjælp – synes pludselig verden er fuld af muligheder. Plejer ellers at sige “Det er ungdommens lod at drømme”, men nu drømmer jeg
da selv igen.

LB 2011

Thanks so much John for a nice compliment and your endless good work, I admire your potential of making impossible things possible. Keep on the good work.

SG 2011

I første omgang vil jeg sige tak fordi du hjalp mig med at handle på det
rigtige tidspunkt. Nu er der jo gået et stykke tid og jeg har fået det hele
lidt på afstand så nu kan jeg se det hele udefra og ved nu at det var den
helt rigtige beslutning jeg traf og er pludselig blevet mig selv igen det er
dejligt. Når man overkommer modstand i livet så bliver man en del klogere og
det er en god følelse.

Sandra 21 år 2011

“Vi havde den bedste telefonsamtale igår nogensinde – jeg var helt “høj” bagefter.
Træerene vokser måske nok ikke helt ind i himlen, og Laura og jeg vil måske også i fremtiden “tage vores ture”, men jeg må da virkelig tage hatten af for det I to har bygget op på de få måneder!! Og hvis vi så, med din hjælp, sammen kan aftale nogle strategier for hvordan vi tackler uoverensstemmelser i fremtiden, så er der da grund til optimisme for første gang i lange tider. Det kommer til at få positiv afsmitning på hele vores familieliv, hvor også en søster og en far i høj grad har lidt under de store følelsesudbrud. Hvordan kan vi takke dig nok for det??”

HS 2010

“Ps. Henrik taler meget om det at gå i ny sne så – det virkede sgu og vi fik lavet en rigtig god aftale da vi kom hjem fra dig. Hyg dig !”

S Skov, 2010

“Du kan tro det bare går godt. Jeg spiller håndbold i Odense Hf, og jeg går på xx gymnasium, og jeg har lige fået 12 i to eksamener. I AP eksamen og i NV eksamen. Så det går helt fantastisk.
Og jeg har mange gange tænkt at kontakte dig, for at sige tak til dig, for du har gjort så meget for mig, og det har virkelig gjort, at jeg er begyndt at føle meget mere overskud, og at jeg har lyst til at tage i skole og deltage i undervisningen, og alle de gode råd du har givet mig. Du har været en KÆMPE hjælp, og jeg er så taknemlig.
Jeg ved det kan lyde lidt overdrevent, men du har gjort mig til en hel ny kathrine, jeg ser skolen på en hel anden måde nu.
Jeg håber på at jeg snart kan besøge dig igen, og snakke med dig om hvor godt det går :)”
Vi ses snart – det er et ønske!

Kathrine 17 år, 2009.

Kære John-Erik Bang
Jeg vil bare sige tak for, at du har hjulpet Didde så meget til at tage nogle beslutninger i en svær situation. Hun er træt nu, men opsat på at få det bedste ud af det hele.
Vi har begge to været rigtig glade for det, du har gjort. Det var også rigtig rart og vigtigt, at du fik tid til hende så hurtigt, hvor alt var kaos.
Mange tak igen.

Lene L, Mor til Didde på 17 år

“Jeg er meget imponeret over, at Christian er blevet så målrettet med sine studier..og givetvis også har fået det bedre med sig selv. Jeg har givet din mailadresse til en anden elev jeg også er studievejleder for. Jeg håber hun vil kontakte dig.”

Sanne Lidman, Studievejleder, Rungsted gymnasium. 2009

 

Kære John-Erik. Tak for din tilbagemelding. Og – tak for din meget professionelle coaching
af Olivia. Vi er meget stolte af hende, af at hun er nået så langt – på så relativ kort
tid ! Det er en anden Olivia ( eller en anden side af Olivia), der i den
seneste tid har eksponeret sig for omverden. Det er godt gået, og vi er så
glade!

Anja K, mor til Olivia på 16 år. 2009

Det har været et forrygende forløb, vel ja.. med det bedste udkomme.

Christian 18 år. 3.g´er. (kommende pilot) 2009

“Skelsættende bekendtskab, som jeg ikke ville bytte for noget!”

Anders, 31 år. Lærer, 2009

“endnu engang tak for stor inspiration der hjalp os alle”

Sussi, mor til Casper på 17. 2.g´er, 2009

Din coaching har været et, ja et fantastisk vendepunkt i Kathrines liv, som vi ser det…. Vi er meget overbevist om at hendes positive udvikling, for en stor dels vedkomne, skyldes at vi i rette tid fik kontakt med dig, og at hun selvfølgelig også er modnet rigtig meget og har lært at det gavner hende selv, at hun tager ansvaret for sine handlinger.

Bjarn Nebel, far til K. 2009

Tak. Du har været rigtig god til Jens og til Morten og mig, for vi har fået vendt nogle ting og øget vores bevidsthed. Fedt!
Så jeg synes, det er super, at Jens nu får en periode, hvor han kan bruge de værktøjer, han har fået –

Mor til Jens på 14 år, 2008

Jeg troede jeg blev forpustet….. i stedet fik jeg luft. Jeg gjorde alt det jeg fandt ud af gennem dig med et spændende resultat til følge. Dine råd løfter min kommunikation. Inden mine sessioner havde jeg glemt fokus..

Ole 24 år, 2008

Jeg er helt opløftet og har fået en energi jeg ikke troede jeg havde. Jeg ved nu hvad jeg vil uddannes som.

Louise, 22 år, 2008

Du har hjulpet mig mere end jeg turde håbe på. Nu skal jeg endelig i gang, tak!

Niels 2008

“Jeg synes jeg har lært lidt mere om livet.” (Efter foredrag i 7U)

Mor 7.U

“Det var en rigtig god fremlæggelse”

Stefan 7.U

“Kanon oplæg”

Bo, far 7.U

“Jeg synes dit foredrag var skidegodt….
sjovt med Michael Jackson og det der..
…håber du kommer igen en anden gang!”

Ceyda 7.U

Som coach/instruktør “Det er rigtig fedt du har respekt for mine meninger”

Christiane 18 år

“Du er en fantastisk inspirationskilde for mange unge.”

Johannes 18 år

“Du har givet mig så mange søde ord som jeg altid vil huske, du støtter og er positiv”

Gulia 17 år

“Du har hjulpet mig meget. Tak!”

Andreas 16 år

“Du er en mand med et stort hjerte”

Simone 17 år

“John-Erik is a very affectionate and skillful person. John-Erik skills as a storyteller are fantastic. The stories which are very educational are told with both humor and heart. John-Erik will capture the attention of an audience for hours. When coaching John-Erik will make sure to reach and move the person using the appropriate learning style. John-Erik has helped chancing many children’s view upon school for the better.”

Synne Andersen, Coach and instructor. November 2008

“John-Erik brænder for det han laver og i arbejdet med unge udstråler han ægte entusiasme. Han har hele tiden fingeren på pulsen og sørger nærmest ubemærket for, at der er styr på sagerne. Udover at være en stor faglig kapacitet er han autentisk og lige-ud-af-landevejen. Det er ikke kun effektivt ift. enkeltpersoner og grupper, men gir’ også en god og åben stemning. Med John-Erik ombord er der ro på. Ro til læring, udvikling og personlig vækst. Og den cocktail er en stensikker vinder.”

Peter Bæklund, instructor, coach and facilitator, True North og Mikromakro

“John-Erik Bang is a skilled leader and manager with a very motivating attitude. He has a broad palette of tools, techniques and competencies to facilitate and handle change projects – and he is an effective coach on a personal level. I believe John Erik Bang can move organizations and individuals! John Erik is “likeable” and the kind of guy you want on your team.”

Lars Juul Nielsen, Owner Larsinc.dk 2007.

Foredrag Dansk Cricket Forbund…
”…Weekenden forløb med en god variation af teori og praksis. Nogle af de teoretiske områder vi berørte var som følger: Nøglekvaliteter hos en træner, kommunikation, værktøjer til kampanalyse, det moderne spil, disciplin og spillets ånd, samt betydningen af fitness og diæt. Herudover havde vi besøg af en coach ved navn John Erik Bang, som talte om kommunikation og læringsstile. Det var et utroligt fængslende og øjenåbnende indslag, som alene ville have været hele weekenden værd….”

Claus Olesen Soranerne/Aalborg CC 2007

“John-Erik er en inspirerende foredrags- og kursusholder. Det er spændende foredrag, som varierer mellem at fortælle levende og aktivt inddrage dem, der lytter. Godt krydret med illustrative eksempler fra det virkelige liv, hvor han bruger sig selv og sine egne oplevelser. Hans brede pædagogiske viden om menneskers forskellige måder at lære på skinner klart igennem i måden, han tilrettelægger og gennemfører foredrag på.”

Lene Lange, Project manager, SKUB, june 2006

“Som projektdirektør med ansvaret for Ordrup Skoles udvikling og udbygning i perioden 2001 til 2005 har det været en fornøjelse at arbejde sammen med John-Erik som en del af skolens ledelse. John-Erik har i hele perioden været meget optaget af at indføre den nyeste viden om undervisning og læring i skolens virksomhed. John-Erik har i perioden bevæget sig stadig dybere ind i den tilgængelige viden om vilkårene for elever og menneskers udvikling til gavn for skolens udvikling.”

Jens Guldbæk, Projektdirektør SKUB, 2006.

“Jeg har, som ekstern coach, samarbejdet med John-Erik i gennem en 2 årig teambuildingproces. Til trods for at John-Erik og Ordrup skole befandt sig i en omfattende ombygningsproces har jeg oplevet John-Erik som en meget tilstedeværende leder, med overblik og en sjælden evne til at være i dialog – både med mig og lærerne. Jeg er også meget imponeret over John-Erik’s praktiske og teoretiske viden om hvordan vi mennesker lærer forskelligt, som har haft stor indflydelse på ombygningen af skolen.”

Michael Frost, Coach and owner, Frost consulting.

”……….. Det var dermed en enorm byrde, der kom til at hvile på John-Eriks skuldre. Ikke desto mindre lykkes det for ham, at navigere skolen igennem en kritisk fase, hvor vi havde en skole i fuld drift – samtidig med en gennemgribende renovering og udbygning pågik. Trods disse umulige rammer lykkes det John-Erik at genvinde en tabt tillid til ledelsen i forældregruppen. – Det er en udfordring, hvis perspektiv er svært at beskrive for udenforstående. Men det faktum at John-Erik brændte igennem skyldes ikke kun hans nævnte personlige egenskaber, men også en vilje og arbejdsindsats, som skolen ikke kan være taknemmelig nok for.
Jeg véd, at John-Erik helt konkret har arbejdet uendeligt langt ud over de rammer, der kan forventes, og – jeg har meget svært ved at forestille mig mange andre, der kunne have løst denne problemstilling bedre.
Lægger man dertil lune, overblik og humor….”

Peter Clausen, Skolebestyrelsesformand, Ordrup Skole.

Selv flere år efter bruger vi de redskaber du gav.

Personalegruppen HKB.

En øjenåbner uden lige. Vi var i godt selskab hele dagen. Stor læring for hele personalegruppen

HKB

Efter konfliktmøde: knivskarpt indtryk af situationen på baggrund af få data.
Styringen blev på intet tidspunkt til “manipulering” eller diktat.
Tilløbene til at følelserne tog over, blev lynhurtigt pareret og vendt konstruktivt, uden at nogen blev stødte eller aggressive.
Holdt sig i baggrunden når indlæggene var konstruktive. Alle fik taletid. Stor hjælp at du samlede op undervejs
Holdt fokus uden problemer.

4U

Vi kom bort fra “dem og os” og fik fokus på at inddrage og samarbejde
Behagelig og rolig fremtoning. Meget professionel!

Efter teamcoaching

John-Erik talks about the program and the methods used, like how to maintain the energy in a group and techniques that can also be used in all classrooms and how these offer students and teachers both personal and social skills that are not presently offered in Danish public education today.
He also talks openly about the vision behind True North, the attention it has received in the Danish media, from Danish political leaders and from educational professionals who have given both criticism and praise.John-Erik Bang’s CV includes training and teaching consultant at True North, coach, school teacher, headmaster, NLP Master and the owner of the consultancy company www.bang-coaching.dk

Interview with Nordic Integrals owner Nick Drummond. July 2008.