Praktisk klasseledelse –  UJJ©

Hvorfor klasseledelse på denne hjemmeside?
Vi underviser årligt i tusindvis af unge mennesker på camps, trivselsdage mm. hvor vi arbejder meget aktivt med deltagerne. Gennem årene har vi “kigget på os selv” ift hvad er det egentlig vi gør. Udfra dette har vi defineret en række uv-redskaber.

Klasseledelse – UJJ© er håndterbare simple og stærke undervisningsteknikker herunder styring af energien i klassen, relationskompetencer, inklusion, konflikthåndtering og ikke mindst reel ”klasseledelse.”

Redskaberne er udviklet gennem mere end 25 års erfaring i praktisk undervisning. Det er inspiration til undervisere

Køb e-bog her:

praktisk-klasseledelse

 

Bang Akademi tilbyder konceptet Klasseledelse UJJ©. Et koncept der aktiverer den eksisterende viden der findes blandt fagfolk på en skole og forstærker den enkeltes pædagogisk faglige kompetencer endnu mere.

UJJ© er ydmyg over for de mange gode ting der sker på en skole og tilbyder muligheden for et generelt professionsløft uden at være dogmatisk i sin tilgang til og forståelse af undervisning, læring og øvrig viden. Down load en lille flyer her eller se meget mere om forløb og uddannelsen under linket her


Hvad?

Der er fokus på praktiske undervisningsteknikker personlige kompetencer og mestring. Vi sætter hele uddannelsens indhold i forhold til din hverdag.

Hvor?

Fredericiagade 10, 1310 København K. Med kig til Amalienborg ligger vores kursuslokale lige midt i Frederiksstaden. Der er til at parkere, men det er ikke billigt. Ellers tag toget til Østerport eller Kongens Nytorv og gå de 10 minutter i dette fine område af København.

Der bliver serveret kaffe og the på dagene

Hvornår?

22. og 23. april 2014

Pris

1ooo,- for to dage

”Det der slår en når man har været på begge dage, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!”
Christa Bonde, Skoleleder

”Det går udmærket, ungerne nyder UJJ i hverdag og det samme gør jeg J

Mvh Frederikke, Udskolingslærer, Brøndbystrandskole

 

 

Jeg syntes, det var et rigtig godt kursus og jeg fik rigtig mange praktiske redskaber med hjem. Redskaber jeg kan bruge i forhold til min forberedelse og tilrettelæggelse af undervisningen, redskaber der giver nogle blødere overgange fra aktivitet til aktivitet og mindsker at skulle sige de samme ting igen og igen. I forhold til konflikter fik jeg både redskaber og en viden om hjernens opbygning med hjem.

Sita, lærer, Odense Seminar, UCC Syd

Other Work