1. halvår 2023 tilbyder vi en ny coachuddannelse. For dig der ønsker personlig udvikling, ønsker at slå dig ned som coach, blive klogere på mennesker har vi lavet denne stærke unikke coach uddannelse igen.

For datoer – se mere her: www.bang-akademi.dk


Hvad?

NLP Coachuddannelse. Det er 5 moduler a 2 dage samt et lille pensum der skal læses og en række opgaver der skal udføres. Du bliver udfordret, men i et absolut trygt miljø, hvor der er fokus på dig og udvikling af dine kompetencer.

Hvor?

Gothersgade 87 i KøbenhavnFredericiagade 10, 1310 k. København

Se meget mere på Bang Akademi

Vi starter en coachuddannelse i januar 2022 hvor der aktuelt er nogen pladser tilbage.

Vi starter en master coachuddannelse til Januar 2022 – aktuelt pladser tilbage.

Hvordan:

Der bliver både fart på og tid til fordybelse. Du får udfordret og trænet alle dine måder, at lære på i løbet af uddannelsen. Vi veksler mellem teoretiske oplæg, der primært tager udgangspunkt i kognitiv og systemisk psykologi samt praktisk træning af det vi har gennemgået. Du får altså ny viden og denne bliver hurtigt omsat til noget der kan anvendes i praksis.

Der er fokus på coaching-teknikker, NLP, personlige kompetencer og mestring. Vi sætter hele uddannelsens indhold i forhold til din hverdag.

Manual:

Du får udleveret en kursusmanual, der indeholder den viden vi forventer du har styr på, når uddannelsen er gennemført.
Du lærer at finde svaret på en række spørgsmål og får lov til at coache de første mange gange i et rum fyldt med tillid til dig og med erfarne folk omkring dig.

Og ikke mindst – du lærer at stille de skarpe spørgsmål!

Other Work